Keizercompetitie: nog twee ronden

André, onze wedstrijdleider intern, tevens webmaster, zien we tot 20 mei wegens herhaaldelijk verblijf in het buitenland niet op de clubavonden. De ranglijst van de interne competitie zal dientengevolge gedurende de laatste ronden op de website helaas niet worden bijgewerkt.
Daarom op deze plaats het nieuws over onze Keizercompetitie.


Vrijdag 29 april werd ronde 16 gespeeld, met de volgende resultaten:
Jan Brink – Robin Mandersloot ½ - ½, Jan Rot – Piet Zegers 1-0, Chris de Saegher – Paul Groot 1-0, Jaap de Berg – Piet van Tellingen 1-0.
Met nog twee ronden te gaan heeft Jan Brink (356) een voorsprong van ongeveer 70 punten op zijn naaste belagers Jan Rot (286) en Robin Mandersloot (285). Hij is met 9 overwinningen en 3 remises nog altijd ongeslagen. 4e staat Chris de Saegher (269).
Als je weet dat een overwinning op hem 35 punten oplevert dan zou Jan Brink al twee keer moeten verliezen om zijn ‘naaste’ concurrenten in de buurt te zien komen. Die moeten dan twee keer winnen. Interessant feit: Jan Brink – Jan Rot staat nog op het programma.
Vrijdag 6 mei wordt ronde 17 gespeeld, op 13 mei volgt de laatste ronde.
Wie gaat aan de haal met de prijs voor de beste opkomst? Piet Zegers maakt de meeste kans, hij miste tot nu toe maar één ronde. Robin Mandersloot en Paul Groot waren twee keer afwezig.

Noteer alvast: 20 mei clubkampioenschap snelschaken!