Diverse artikelen

Weinig succes voor Witte Paard-dagvierkampers bij Tata.

Na de successen van drie van de vier leden van onze club die in het weekend van 9 tot 11 januari deelnamen aan de weekendvierkampen, was van 12 t/m 14 januari de beurt aan vier dagvierkampers. De vijfde die zich had ingeschreven, Jan Brink, moest zich wegens (niet ernstige) gezondheidsklachten op het laatste moment afmelden.

Onze vertegenwoordigers slaagden er helaas niet in om ook maar enigszins in de voetsporen te treden van hun clubgenoten. Op maandag bleef de gezamenlijke score beperkt tot een half punt van Hans van Heems in groep 7J. Piet Zegers (5E), Joop Dragstra (7F) en Piet van Tellingen (9C) verloren hun partij.

Dinsdag ging het wat beter met een vlotte overwinning van Piet van Tellingen en een degelijke remise van Joop. Maar Piet Zegers en Hans van Heems werden, onder het toeziend oog van schrijver dezes, min of meer overspeeld.

Eind goed al goed: de 3e ronde leverde 2½ punt op. Piet Zegers en Hans besloten hun optreden met winst en Piet van Tellingen kwam met remise op 50%. Alleen voor Joop was het besluit negatief.

Met zijn 1½ punt eindigde Hans gelijk met zijn groepsgenoten op de gedeelde 1e t/m 4e plaats. Allemaal een klein boekje? De 50% van Piet van Tellingen was goed voor de 3e plek. Piet Zegers en Joop werden gedeeld 3/4e en zullen met weinig plezier terugdenken, of is deelnemen toch belangrijker dan winnen?

Vrijdag 16 januari beginnen onze clubgenoten Jan Rot en Roland van Soest aan hun tienkamp. T/m zondag 25 januari kun je ze elke middag (behalve donderdag) komen aanmoedigen.